Invändiga solskydd

Persienner 25mm

Roulettpersienner är perfekt i rummen där du tillbringar mycket tid – du kan styra dagsljuset som du vill. Öppna persiennen för att möta solen, vinkla den för att sila ljuset upp i taket eller stänga den för att hindra insyn. Om du bara lämnar persiennen lite öppen har du själv ögonkontakt med omvärlden. Persienner anpassar du efter dygnet, vädret och årstiden. Det är därför de aldrig blir omoderna. Bästa av allt är att du kan få Roulett i precis vilken stil du vill. Alla persienner är inte vita. Roulett blir exakt som du vill ha det.

Persienner 50mm

Classic 50 är en persienn avsedd för 50 mm lameller i aluminium. Den robusta designen är lämplig för stora glaspartier där den med fördel ersätter traditionella gardiner – i till exempel kontor, sjukhus, skolor och affärer. Finns med stegsnören eller vävda band (25 och 38 mm) i en mängd färger. Genom att färgmatcha lameller och band skapar du enkelt en persienn med rätt karaktär för varje rum.

Plisségardin

En elegant gardin med enkel plisséväv eller smart klimatval med dubbel cellväv. Plisségardinen finns i en mängd tilltalande tyger, från mer genomlysande till helt mörkläggande. Duette gardinen har isolerande egenskaper som kan spara energi både sommar och vinter. Som tillval finns flamskyddande eller reflekterande väv. Hårdvaran är ett mycket felxibelt system som kan anpassas till en rad olika fönstertyper. Manövrering med handtag, linor eller motor.

Lamellgardin

Luxor är en flexibel lamellgardin som kan monteras i nästan vilket fönster som helst och den fungerar alldeles utmärkt även för sneda fönster. Lamellgardiner lämpar sig väl för kontor, offentliga lokaler och privata hem med sitt stilrena utseende. Listen går att få i vitt eller svart med oändligt många färger och mönster på lamellen. Som tillval kan gardinen även fås med motor och fjärrkontroll.

Rullgardiner

Benthins rullgardiner är väldigt mångsidiga och kan anpassas till dom flesta behov. Rullgardinerna kan erbjudas i ett flertal olika varianter, allt från enkla gardiner med fjäder eller kulkedja till helt mörkläggande med kasett och sidoskenor med motor. Kassetterna finns dessutom i tre lika storlekar (small, medium och large) för att alltid erbjuda smidiga och diskreta installationer.

Effektrullgardin

Effektgardiner är den nya generationens rullgardin, till skillnad från vanliga rullgardiner så har effektgardiner dubbla lager väv som gör att ljusinsläppet kan regleras efter behov. Med sin unika väv blir den även en stilfull inredningsdetalj i hemmet. Tillverkas i en kassett som standard.

Modeller
Våra effektgardiner går att få med antingen heltäckande kassett eller på monteringsprofil. Eftersom dom tillverkas med samma komponenter som våra övriga rullgardiner så går det alldeles utmärkt att kombinera vanliga rullgardiner och effektgardiner, samtidigt som allt ser enhetlight ut.